A tetanuszt a házi orvos adja be?
Figyelt kérdés
Tegnap zuhanyzás közben a csaptelepen egy kicsit megcsúszott a kezem,és van az elzárón egy pici,bütyök,ami elég fura szinű(lehet elrozsdásodott),és az egy kicsit meghorzsolt,egy tűhegynyi pontot vettem észre.
A házi orvos erre mit mondana?
Gondolom ilyen pici sérülésre nem adják be a tetanuszt.
2021. febr. 12. 07:03
21/25 anonim válasza:
Ahogy a 19 írta! Ha a háziorvos szükségesnek tartja felírják, elballagsz a patikában és kiváltod. Aztán az asszisztensnő beadja, aki az orvos mellett van.
22/25 anonim válasza:
Én egyszer egy szögbe léptem, átszúrta a cipőmet, de a lábamon szintén csak egy tűhegynyi pont volt. Én felhívtam a sebészetet, azt mondták menjek be. Doki azt mondta hogy valószínűleg nem lenne baj, de ad egy tetanuszt biztos ami biztos. Így legalább 5-10 évre védett is vagyok.
23/25 anonim válasza:
A szögbe lépés az más. Mélyre hatol, sokszor átszúrja a lábfejet.
24/25 anonim válasza:
Igen az is igaz, viszont nem vérzett az se, azért írtam :) De tényleg más, meg ez utcán volt.
25/25 A kérdező kommentje:
Nem mentem el végül,délelőtt volt rendelés.
2021. febr. 12. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!