Ez a prolaktin szint magas?
Lehet ettől a későbbiekben gondom,ha babát szeretnénk a párommal?
2.1-18.0 ng/ml tartományban nekem 33.9 lett.
Ha a referencia tartomány 2,1-18,0, akkor a 33,9 az magas. De egyrészt egy adatból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, másrészt szerintem nem sok nőgyógyász jár ezen az oldalon.
Mondanám, hogy az orvostudakozo.hu-n tedd fel a kérdésed Hamvas Ferencnek, de ő is csak annyit fog mondani, hogy ennyiből nem tud semmit mondani. Keress fel egy nőgyógyászt!
köszönöm,hogy válaszoltál.
annyi a gond,hogy a nőgyógyászom nem volt túl segítőkész ezt illetően és amikor átvittem a papírom a háziorvosomhoz ő is megnézte és csak annyit mondott,hogy ezek szerint nem mondták meg neked.
hát nekem ez lett egy kicsit furcsa...
Első vagyok. Erre csak annyit tudok mondani, hogy szabad orvosválasztás van. Ha úgy gondolod, hogy nem megfelelően vizsgált ki, vagy nem megfelelően tájékoztatott, egyszerűen keress mást.
Sajna vannak rossz orvosok, de vannak nagyon jók is:)
Esetleg ha egy hosszabb kórtörténetet is írsz (egyáltalán miért fordultál orvoshoz, miért néztek prolaktin szintet, néztek-e mást, milyen vizsgálatokat végzett az orvos, stb), akkor felteheted a kérdésed a dokinak, akit az előző kommentemben írtam.
Én is szívesen segítenék, ha értenék hozzá, de (még) nem tudok^^
csak ez volt becsillagozva.
egy teljes vérkép-vizelet vizsgálat volt de ezen kívül nem vizsgált meg.
mindig nagyon erős volt a menzim,volt,hogy suliba se tudtam menni olyan rosszul voltam,mondjuk ennek inkább szerintem az az oka,hogy vérszegény vagyok.
de így más panaszom nem volt.
Szerintem egyelőre ne ess pánikba:) Valószínűleg a dokid ki fogja vizsgálni, hogy mitől magas a prolaktinod és ad rá vmit.
Ha a nőgyógyászodban nem bízol, akkor keress fel másikat, vagy menj el endokrinológushoz, ő kifejezetten hormonokkal foglalkozik.
Amúgy felírta a gyógyszert? Vagy még nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!