Miért nem múlik el a megfázás?
Figyelt kérdés
Még december elején megfáztam, azóta nem múlt el egészen.
Azt vettem észre, hogy amikor nem hordom a maszkot 2-3 napig mert nem megyek sehova, akkor egy kicsit javul, de amint elkezdem megint hordani, újra rosszabbodik. Orrfolyás, torokkaparás szinte állandósult.
Egyszer használatos sebészi maszkot hordok, ami egy használat után megy a gyűjtőbe, direkt azért nem hordom a moshatót, hogy végre elmúljon, de nem múlik.
De az is érdekes, hogy már évek óta nem voltam megfázva most meg ennyire elkapott, pedig hordok maszkot ami ugye elvileg meg kellett volna, hogy védjen.
2021. febr. 8. 13:29
11/14 anonim válasza:
10-es nálunk is amúgy igaz, volt koronás, és csak nagyon náthás volt...Te neked is csak az orrod folyt?
12/14 anonim válasza:
11-es, orrfolyásom volt, az se túl komoly. Reggelente tüsszögtem. És ennyi. A torkom még csak nem is fájt, csak kicsit száraznak éreztem néha, fogmosás után vettem észre, hogy be van durranva, hónapokig úgy is maradt, ahogy írtam. A férjemnek kb. ugyanez, de neki szorított a mellkasa is és izomfájdalmai voltak. Az én tesztem pozitív lett, az övé sokkal "koronásabb" tünetekkel negatív. Fun fact, elkapták a macskáim is, ők tüsszögtek és köhögtek néha, az egyiknek nedvedzett picit az orra, de szerencsére mindenki gond nélkül felépült.
13/14 A kérdező kommentje:
PCR teszt volt Január 15-én.
Azóta persze lehetek pozitiv.
De ha januárban negativ voltam, a tünetek meg december óta folyamatosan jelen vannak, akkor ez hogy függ össze.
2021. febr. 8. 13:54
14/14 anonim válasza:
Ez nem covid. Allergiás rhinitis is lehet. Vagy sima megfázás többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!