Magas vérnyomásra lehet mentőt hívni?
Hivd a 112 és kérj ilyen esetben mentőorvost a diszpécsertől.A diszpécsernek megmondod hogy vérnyomással kapcsolatban lesz kérdésed, felirja a neved és címed de ez általános dolog utána kapcsol.
Vérnyomás miatt az elmúlt hónapban 2x is hivtam és segitenek, nagyon szivesen.
Sőt azt mondták, bármi baj van nyugodtan telefonaljunk.
Elmondod a gondod és ők adnak tanácsot, vagy kijonnek ha úgy látják szükséges.
140 nel még nincs teendő, nekem 190 jöttek ki mert nem volt gyogyszerem. Tudom hogy nem mai kérdés de hátha még segít neked vagy annak aki erre téved.
De van diszpécser, ő kapcsol tovabb. Ez nem a mentokozpont(nem is irtam hogy ott csörög) ez egy "Sima" kozpont ahova a hivasok futnak be (112) és annak megfelelően adnak segitseget hogy teruletileg hova tartozol, mi a gond. (Ismerősöm is itt dolgozik és központos)
Köszönöm a lepontozast, pedig jót irtam. Ismétlem nem egyszer hivtam őket.
A holgy valasza volt, hogy én diszpécser vagyok, kit kapcsolhatok mi a probléma.
Ezen kívül közölték velem hogy kapcsolják a mentőorvost.Aki felvette és kozolte ő Dr xy.
Mikor a mentő ki jön mindig van orvos és ápoló.
1x jartam úgy hogy nem volt bent doki, akkor kozolte a hölgy hogy ő mentőapolo nem tud segíteni, de tovabb kapcsol az orvosi ügyeletre.
Szóval nyugodtan hivja bárki. Tapasztalatom van benne sajnos.
Egyébként az ügyeletre is oly módon lehet telefonálni, hogy ott is van egy központi szám ahonnan kapcsolják hova tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!