Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek használni bulikban ezt azt?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy dologtól félek, hogy valamelyik szertől leáll a szívem, pedig kipróbáltam ezt azt de csak úgy, hogy nagyon részeg voltam és így nem agyaltam túl a dolgokat, amikor vicces cigizek egy havernál pia nélkül már egyből szarul érzem magam nézegetem a pulzusom s ilyesmi túl parázom az egészet, minden más haverom, fiuk , lányok szarják le, vesznek be mindent , én csak azért félek bevenni, hogy nehogy a szívemmel legyen valami , nagyon magas pulzus, szívritmuszavar vagy ilyenek
2021. febr. 7. 10:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sportolok és tudom, hogy más a világlátásom nem mint más embernek, de szerintem részben igazam van
2021. febr. 7. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát a drogozásban biztos nincs. Mért kéne bizonytalan és törvénytelen vegyi anyagokat bevinned a szervezetedbe, miközben azok nem boldogságforrások, hanem vegyszerek.
2021. febr. 7. 19:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem itt egy problémám és kérdésem van, valami lehet-e az közbe a szívemmel vagy nem?
2021. febr. 7. 19:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát hogyne lehetne, ott is maradhatsz! Majd bekerülsz a hírekbe. Mit gondolsz te, patikában mérik ezeket receptre? Valami zuglaborban valamit összehánynak, senki nem tudja, hogy mit és mennyit. Teljesen érthetetlen, hogy mi az istent vársz te a drogoktól.
2021. febr. 7. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:
De ha piával kombózom semmi bajom sincs, mert nem jár az agyam hülyeségeken, végülis szerintem semmi bajom semm lenne ha nem mesélném be magamnak a hülyeségeket
2021. febr. 7. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem bírom felfogni, hogy miért hajszolod ezt az egészségtelen és kockázatos, értelmetlen célt. Mit akarsz ettől? Mennyiben vinné előre az életedet?
2021. febr. 7. 21:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Önmagam vagyok ezzel
2021. febr. 7. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:

DE!

FÉLJ TŐLE!

És, igen! Akár bele is halhatsz, kiugorhatsz az ablakon, mert madárnak képzeled magad, örökre elveszítheted az eszméletedet, megállhat a szíved, légzésbénulást kaphatsz.

Normális vagy te, hogy tanácsot kérsz, hogy hogyan tehetnéd tönkre magad, hogyan lehetnél öngyilkos?

Te nagyon primitív vagy. Csoda, hogy tudsz írni-olvasni. Vagy más írta le helyetted?

2021. febr. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!