A barátom felírathat nekem gyógyszert az orvosomnál?
Nekem anyukám szokta kiíratni a fogamzásgátlót, szerintem a barátod is felirathatja az orvosodnál. Nálunk már e-mailben is lehet kérni gyógyszerfelírást esetleg rákérdezhettek hogy a későbbiekben nincs e rá lehetőség és akkor nem kell telefonálgatni.
Egyébként miért nem akarod felhívni a dokit? Miért a barátodnak kell?
5: miért kéne bemenni...????
E-recept van!
A patikában a kérdező bemutatja a taj-kártyáját, és kiváltja. A gépben fogják látni a receptet.
Nem egészen. A te tajkártyádat kell megadni, és a legtöbb orvos szereti bizalmasan kezelni a páciense adatait. Nem feltétlenül fogja értékelni az orvosod, ha a párod telefonál és diktálja az összes személyes adatod.
Pláne a mai genderörület világba.
A #8-nak nagyon igaza van!
Férj-feleség esetén ez nem probléma (legalábbis nálunk), mert mindkettőnket személyesen ismer a háziorvos.
De egy random idegen (mármint az orvos számára...) hívására valszeg nem fog semmit felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!