Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nyakam egy picit jobbra...

A nyakam egy picit jobbra dől, hová kell ezzel fordulni?

Figyelt kérdés
Tudom, elég furán hangzik a probléma, de a nyakam valamiért jobbra dől egy picit. Ha csak a csigolyákat tapogatom, akkor is érződik, hogy jobbrább van dőlve, de tükörben is látszik egy picit. Ilyenkor milyen orvoshoz kell fordulni? Ha csak pár év múlva megyek orvoshoz súlyobbodhat a probléma?

2021. febr. 4. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy gyógytornászt
2021. máj. 8. 21:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Még régebben írtam, hogy voltam egy gyógytornásznál, de ő azt mondta, hogy lehetetlen, hogy ferde lenne a nyakam, és elküldött (pedig meg se nézte a nyakam...).
2021. máj. 8. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor egy másik gyógytornászt megoróbálni vagy egy ortopéd orvost esetleg. Nem értek hozzá, de szerintem tornával lehetne rajta javítani, vagy legalábbis azt el lehetne érni, hogy ne fájjon.
2021. máj. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!