Van itt olyan, aki annyira vékony hogy a vastagbelében (bal oldalt) ki tudja tapintani a szekletet?
Figyelt kérdés
Furcsa, de ma voltam hasi ultrahangon es az orvos azt mondta, hogy annyira vekonyka vagyok, hogy lehet erezni a vastagbel leszallo agaban a szekletet... ez nagyon durva, letezik ilyen?2021. jan. 26. 19:28
1/4 anonim válasza:
Hát, az orvos gondolod, hogy hazudott? Rutinos orvos még a cseresznye magot is érzi ha lenyelted.
2/4 A kérdező kommentje:
De az a durva, hogy en is erzem, es emiatt mentem orvoshoz mert azt gondoltam hogy valamilyen sulyos rakos csomo...
2021. jan. 26. 19:56
3/4 Metionin válasza:
Figyelj én tényleg vékony vagyok de magamnak tuti nem tudnám akkor se kitapintani ha lehetne. A doki az ultrahangos fejjel engem nagyon durván nyomni szokott, lehet hogy úgy érezhető. De hogy te is érzed az érdekes, mennyire vagy vékony?
4/4 anonim válasza:
Vékony emberben a has betapintásánál normálisan is érezhető a sigmabél a has bal-alsó kvadránsában, illetve másik oldalon a vakbél is néha tapintható, egyesekben a bal vese alsó pólusát is lehet érzékelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!