Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy baj hogy zsibbad a lábujjam?

Nagy baj hogy zsibbad a lábujjam?

Figyelt kérdés
Legtöbbször arra ébredek hogy zsibbad a lábujjam, amikor lelépek a földre, mintha pont akkor menne bele a vér a lábfejembe, de ami aggaszt hogy gyakran zsibbad a kislábujjam mindkét lábamon, amúgy a lábam nem zsibbad csak a lábujjaim, miért lehet ez? Valami nagy bajom van? Egyelőre nem tudom kivizsgáltatni mert külföldön vagyok, viszont ha ez számít nagyon nagyon durva stresszes időket élek…
nov. 19. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy a gerincednél sugárzik ki valami.
nov. 19. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézzél egy talpreflexológiát elméletben.
nov. 19. 17:19
 3/11 anonim ***** válasza:
* Gerincedtől, itt a trapézizmot mutatja.
nov. 19. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat, arcüreg, homloküreg!

[link]

nov. 19. 17:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán van tippem mi baja lehet a homloküregemnek vagy az arcüregemnek, egy pattanásom nincs, se semmi, a fejem szinte sohasem fáj, kívülről semmit sem érzékelek ott amivel baj lenne, de belülről sem, a pattanást azért említettem meg mert az is jelezheti ha valami baj van, igazából állandó 5 fokba dolgozok, néha a ventillátor alatt, vajon az okozhatja?
nov. 19. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem random a talpam közepe szokott fájni, valami érzékenység okozhatja de elmúlik.
nov. 19. 19:46
 7/11 A kérdező kommentje:
A talp közepe az lehet állástól is, amikor hosszú otthon töltött idő után elkezdtem dolgozni, az első hetemen egy dezodoron táncoltam otthon, annyira fájt a talpam közepe. Vagy mondjuk lúdtalp esetleg?
nov. 19. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Dezodoron! :DDD

Lúdtalp is, igen. Meg gerinc is. Meg valami ideg.

nov. 19. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Dohányzás, érszűkület ??
nov. 19. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a szoros, rossz cipő okozta.
nov. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!