Mitől vas szagú és sárga a vizeletem? Ma reggel tapasztaltam!
Szedsz olyan vitamint, amiben van b-vitamin? En szedtem egy multivitamint, katasztrofa volt tole a vizeletem (bar nem csipett), de nagyon sarga volt, es budos. Ezt egyebkent feltuntettek a gyartok is, szoval szamitottam ra.
Ha nem, akkor esetleg hugyuti fertozes lehet. A vizelet nem csip?
Akkor ez valami fertozes lesz, a c es d vitamin nem okoz ilyet (en is szedem).
Lehet valoban hugyuti fertozes, nekem akkor volt sargas folyasom is, kaptam ra antibiotikumot, es huvelyflora helyreallito kupot hasznaltam, utana elmult. En nogyogyaszhoz mentem, hogy kizarjuk az egyeb fertozes eselyet is, nem is talalt vegul mast. Egyebkent haziorvos es urologus is tud segiteni.
Nem kell tudnia, es egyebkent szolni se kell neki, elmehetsz egyedul is orvoshoz, gondolom 14 azert elmultal. De ha meg szolsz is neki, hugyuti fertozest, vagy barmilyen fertozest nem csak nemi uton lehet elkapni!
Felhivod a haziorvost, vagy nogyogyaszt, es megkerdezed, hogy mit csinalj. Ha berendel, bemesz, de ha nem, akkor fel tud irni igyis receptet, te meg csak kivaltod.
Az a baj, hogy sargas folyasa is van a kerdezonek, az fertozest jelent, nem lehet vitaminra fogni.
Orvoshoz kene menni mindenkeppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!