Miért tör rám pánikroham a maszkban?
Szerintem kevered a dolgokat.
Nem okozhat ilyet a maszk önmagában. Ha pánikbetegséged van, akkor keress fel egy orvost.
Nekem mióta ez a maszkos dolog van azóta rendszeres a pánikroham. Buszon, vagy dolgozat közben szokott főleg. Ha nincs maszk annyira nem gond.
Elején még örültem, hogy de jó nem látják a ronda fejemet, első pár hónapos maszkviselés tök jól telt, aztán most egyre rosszabb.
Kérdező neked 2 tippet adnék amik nekem segítettek, egyrészt olyan maszkot veszek fel ami nem szorítja a fejemet, amik nagyon szorítottak azokat anyum átvarrta úgy hogy picit hosszabb legyen a fülemnél és ne szorítsa nagyon.
Másik ami segített hogy közben teljes mértékben elterelem a figyelmem, ez nagyon fontos, zenével vagy akármi csak NE gondolj arra hogy baj lesz vagy baj van mert akkor jön a baj ténylegesen. Akkor remekül telnek a maszkban a percek anélkül hogy észrevennéd hogy maszkban vagy. Illetve az is segített nekem hogyha kívül ültem a buszon, vagy elől hogy tudjam nézni az utat előre. És még az is segített ha sötétben mentem. Napközben rosszabb a helyzet nekem, de ezt magadnak kell kitapasztalni. Sok sikert hozzá ha bármi ötlet kell írj megpróbálok segíteni.
Egyes vagyok.
Kérdező, a pánikbetegség egy betegség. Kezelni kell.
A pánikroham hirtelen csap le, és látszólag nincs közvetlen kiváltó oka. Ezért kérdezem, hogy miből gondolod, hogy pánikroham volt. Diagnosztizálva vagy pánikbetegséggel?
Oh, szóval csak trollkodsz.
Kár volt fárasztanom magam a válaszadással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!