Pár hónapja füveztem a haverjaimmal 3x. Akkor egyből abba is hagytam, mert mindig rámjött a pánikroham, kirázott a hideg, szédültem, gyorsan dobogott a szívem, nagyon megijedtem. Most pár hónapra rá visszatértek ezek a tünetek. Miért? Mitévő legyek?
Pedig azóta nem szívtam és soha többé nem fogok szívni ez biztos.
Mostanában naponta elfog a szédülés, picit nehezebben kapok levegőt és teljesen olyan érzés mintha be lennék tépve, pánikroham jön rám.
Mitévő legyek? Suliban elég gáz, mert szédelgek össze vissza, meg összevissza beszélek.
Igen, úgy érzem, mintha nem én lennék, mintha nem tudnám irányítani a gondolataim és stb..
Ha ezzel nem fordulok orvoshoz hanem az idő folyamán megpróbálok felülkerekedni a pánikrohamon vagy ilyesmi abból lehetne bármi gond?
Illetve még egy dolog, mindig azon a helyen sétálunk el, ahol volt velem az első élmény, ahol kifeküdtem a fűtől.
Azon a helyen ahogy elsétálok olyan szintű szédülés jön rám, hogy nem tudok kb semmit se csinálni, össze vissza beszélek olyankor.
Szóval egyből abbahagytad. Mindjárt 3x is...
(Sikerült leszoknia a cigiről? Igen, nem tudom, miért is mondják, hogy nehéz, nekem már vagy 200-szor sikerült.)
Érdekes, mostanában csak azon a bizonyos helyen leszek rosszul, ahol füveztünk..
Elég fura de na..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!