Pánikbetegség okozta szédülésre ráerősíthet a fronthatás?
Most ugye megint jön a melegfront, és tegnap óta annyira szédülök megint, kiváltképp az elmúlt pár órában, hogy úgy érzem itt a vég.
Tavaly óta már szenvedek időről időre erős illetve hirtelen támadó szédüléstől, és elvileg a pánikbetegségnek kell okoznia (minden vizsgálat negatív lett, nincs magyarázat a szédülésre, ezért 99,9% hogy a pánik okozza). És amikor ilyen nagyon durván elkezdődtek a rohamok eddig is, akkor is mindig vagy front volt, vagy telihold vagy hasonló, már megfigyeltem. Ilyesmi lehetséges?
Köszönöm a válaszokat! Valamennyire megnyugodtam, bár sajnos jobban nem vagyok. :/
#1 Még nem szedek gyógyszert, eddig még az a folyamat tartott hogy felderítsük nem-e más okozza a szédülést, mostanra jutottunk el oda hogy a vizsgálatok és a szédülési minta alapján kimondható 99%-os valószínűséggel hogy a pánik miatt van, még ezután fogok rá gyógyszert kérni, mert nem tudom mi jó ellene, ha van egyáltalán valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!