Mennyi pohár vizet igyak meg hogy meglegyen a 2 liter folyadékbevitelem?
Figyelt kérdés
Kb 4 vagy 5 pohárral szoktam inni. De néha fél literes üvegből is iszom.2021. jan. 18. 16:48
2/12 A kérdező kommentje:
És esetleg fél literes üvegből hányszor kell innom vizet hogy meglegyen a 2 liter? (Elnézést a értetlenségért!😆)
2021. jan. 18. 16:57
3/12 anonim válasza:
hány éves vagy, kedveske? 2 liter víz az 4 db fél literes üveg.
4/12 anonim válasza:
Egy pohár űrtartalma kb. 2-3 dl. Szerintem kb. 10 pohárral kéne meginnod. Az sem baj, ha kicsit több, mint 2 liter.
Csináld azt, hogy veszel egy 1,5 literes ásványvizet, és akkor tudod nagyjából, hogy mennyit ittál. Aztán mindig újratöltöd. Vagy ha alapból mindig ásványvizet iszol, akkor úgy még könnyebb.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) 3.valaszoló:21 vagyok
2021. jan. 18. 17:04
6/12 anonim válasza:
De azért számítsd bele az elfogyasztott levest, tehát is.
7/12 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy milyen űrtartalmú pohárból/üvegből iszol, hanem hogy mennyit iszol belőle.
Ha 2 decis a pohár, akkor naponta tízszer kell meginnod egy teljes pohár vizet.
Ha a pohár 3 decis, akkor naponta majdnem 7 teljes pohárral kell meginnod.
Ha fél literes üvegről beszélünk, akkor napi négy kell.
De ezek a számok csak akkor igazak, ha tele töltöd a pohara/üveget, teljesen kiiszod, és újra teletöltöd.
9/12 A kérdező kommentje:
8-as válaszolónak üzenném, hogy nem mindenki zseni és ez az oldal azért van hogy kérdezzünk😊🤷🏽♀️
2021. jan. 19. 15:59
10/12 anonim válasza:
Ennek matek 2-essel is mennie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!