Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A magnerotot hogyan, milyen...

A magnerotot hogyan, milyen adagokban érdemes szedni hogy hatása legyen?

Figyelt kérdés
Ja és igaz hogy rágni kell és nem pedig vízzel lenyelni?

2021. jan. 15. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Terhesség során? Már nincs benne a várandósgondozási protokollban, csak divatban maradt. A régi protokoll szerint szedetik még a nőgyógyászok, de haszna nincs, hacsak nem a vádlid fáj.

Egyéb esetben a tájékoztató szerint szedném/szedtem.

2021. jan. 15. 15:55
 2/4 Ignis Subdialis ***** válasza:
A Magnerot a legalacsonyabb magnéziumtartalmú termék a piacon, egy tablettában 32,8 mg magnézium van, ami az átlag napi szükségletnek kevesebb, mint a tizede. Ha izomgörcseid vannak, arra érdemes napi 150-200 mg tiszta magnéziumot is beszedni. Természetesen nem magnézium-oxidból, mert az nem szívódik fel. De a Magnerot vegyülete kifejezetten jó felszívódású, 5-6 tabletta/nap a 150-200 mg-nak megfelelő mennyiség. Ha nincsenek magnéziumhiányra utaló tüneteid, de azért szednél magnéziumot, mert D-vitamint is szedsz, vagy csak úgy szednéd, mert miért ne, akkor elég napi 1-3 szem.
2021. jan. 15. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy hónapja szedem kb., az első héten 3x2-t szedtem, ami tudom, h sok , de azóta 2-öt, 3-at. Tudom költséges, ez az egyik legdrágább magnézium, de részemről sokat segít az izomgörcsökön, fájdalmakon. Legalább ez minőségi, és rendesen hasznosul. Igaz, én vagyok kb. 40 kiló, nekem nyilván kevesebb is elég.
2021. febr. 3. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt, a tájékoztatóban le van írva, h szétrágva kevés vízzel 😊
2021. febr. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!