Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Balkez középső ujja reggelente...

Balkez középső ujja reggelente be van hajlitva, egyre rosszbb, mar egyaltalan nem tudom kiegyenesiteni?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonlo a lroblema csak epp en sose roppantottam ki ugy, ahogy itt irjak.

Olyan mintha a tenyerem fajna mikor ki akarom egYenesiteni azujjam. Rohadtul faj ea szinte mindenben meggatol. Mi a franc van vele?

2021. jan. 13. 05:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Az világos számomra hogy munkát keresel, rendben, de ettől még nem jön helyre a kezed.

Nem értem miért nem jelentkeztél a helyi munkaügyi központban? Ott segítenek munkát találni és abban is hogy a tb-d rendezve legyen.

Ha valóban pattanó ujjad van az magától nem fog elmúlni, csak rosszabb lesz. Tehát minél hamarabb el kell jutnod egy kézsebészhez.

2021. jan. 13. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem elmúlt műtét nélkül, 1-2 hónapig tartott, óvatosan hajlítgattam le-föl az ujjam, nem erőltetve és kenegettem reuma krémmel, egy idő után már nem pattant, végül teljesen elmúlt.
2021. jan. 13. 08:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem, majd valamiért érvénytelenítették az időpontom (azt megelőző napon láttam, hogy törölve lett, majd mikor érdeklődtem hogy mégis miért, nem tudtak mit mondani) ezért újat kértem, aztán tesztekre és felvételikre mászkáltam és az új időpontra esett egy ilyen tesztírás időpontja is, így azt meg én mondattam le, emellett itthon csináltam amit "kellett", amik eléggé elvették az időmet + ünnepek, nagybátyám halála és szüleimnek köszönhető rohamok/rosszullétek.
2021. jan. 13. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyszerű.

Látom fiatal vagy de ebben az esetben is muszáj lesz elkezdened felelősség teljesen gondoskodnod magadról.

Tehát elsőnek tessék elmenni a munkaügyi hivatalba, kifogás nincs mert azzal nem jutsz előbbre. Fontos és szükséges az egészségügyi ellátásod mert bármi, bármikor beüthet. Nem utolsó sorban kapsz némi pénzt amíg nem jutsz munkához. Plusz segítséget a tanulmányok folytatására vagy egy jó szakma elsajátítására.

Ezenkívül látom lelki gondjaid is vannak ehhez sem ártana szakembert felkeresni.

2021. jan. 13. 09:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát sajnos semmi sem egyszerű.

Egyébként jól látod. Mind a fiatal mind a lelkiproblémás részt. Nem szeretnék ebbe nagyon belemenni így ne is térjünk ki erre, ez is az én posztom, ez sok mindent megmagyaráz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1089..

Próbálom felépíteni az életem.

Az orvost megpróbálom elérni minél hamarabb, a héten még rohangálok munka miatt, épp buszon ülök jelenleg is.

Köszi a válaszokat!

2021. jan. 13. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!