Mewing technikát hogyan kell pontosan alkalmazni?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nem igazán tudok angolul, és a témában csak angolul találtam információt. Esetleg ha valaki le tudná írni az alábbi videó lényegét, azt nagyon megköszönném. elegendő csak azt hogy hogyan is kell "mewingelni" :D
Előre is köszönöm szépen!
2021. jan. 3. 21:10
1/3 anonim válasza:
Kicsit nehéz körbeirni de 1 év után már tapasztalatom van benne. Van a szerencsés eset mikor a nyelved elfér a szájpadlásodon és van mikor nem utóbbi voltam énis. ha elfér akkor igazából csak ott tartod ugy kb egésznap de napi 8 órát legalább de arra figyelj a nyelved ne érjen hozzá a fogaidhoz és a nyelved ha jobban odanyomod a szájpadlásodhoz akkor gyorsabban jönnek az eredmények de vigyázni kell vele mert nem olyan sok idő után az állkapcsodnál elkezdhetsz érezni egy egyre növő nyomást ha tul erősen csinálod és akkor kicsit vissza kell venni adig ameddig kb semennyi nem lesz vagy csak éppen annyi amennyit még hoszabb ideig ott tudsz tartani, és még ha a nyelved vége a fogaid közelében van akkor lehet hogy a fogaid is fájhatnak tőle kicsit velem is igy volt de nem esik ki semelyik nem is lazul ki ameddig a nyelved nem ér hozzá egyikhez sem. Ezt csak el kell viselni olyan 2 hétig kb, ha folyamatosan csinálod akkor a szájpadláson kb 2 hetente fog majd érezhetően tágulni annyira hogy már a nyelved is jobban elférjen olyan szembetünőbb változásokat meg olyan 2-3 hónap után kereshetsz magadon de fontos hogy a nyelved a teljes szájpadlásod befedje különben az egyik oldala az arcodnak fejletebb elsz mint a másik és hogy a szimetria megmaradjon. meg az eredmények láthatósága még attol is függ éppen milyen a testzsirszázalékod, minnél kevesebb vagyis minnél vékonyabb vagy vagy kevesebb rajtad a zsir oda annál látványosabb lesz amit látsz. Lehet kihagytam még valamit mondjuk ha fogszabályzós vagy azis külön eset de ennyive már el lehet kedzeni
2/3 anonim válasza:
A fogaimat össze kell zárnom, illetva ha össze kell zárnom akkor az alsó állkapcsom előrehelyezzem?
A fogainat szorítsam össze?
3/3 anonim válasza:
Ha nem tudom a teljes nyelvem a szájpadlásomra helyezni csak az első negyedét az baj? Egyszerűen bárhogy próbálkozom sehogysem bírom, én kinyújtani sem bírom annyira a nyelvem mint a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!