Miért nem tudok berúgni?
Figyelt kérdés
Először 14 évesen próbáltam megrészegedni. Megittam 300 ml házi szilvapálinkát, de semmit nem éreztem azon kívül, hogy kicsit jobb kedvem lett. A minap ittam fél liter bort, de még csak jó kedvem se lett tőle. Átlagos testalkattal. Mit jelenthet ez?
16/F
2021. jan. 2. 18:40
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy még nem múltál el 40. Majd akkor gyere vissza panaszkodni, ha még akkor sem megy a berúgás ennyi piától. :D
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy 16 éves vagy, és ilyenkor a szervezet még elég jól bírja a piát. Majd várd meg, amikor 25 leszel, a világodat nem fogod tudni 300ml pálesz után.
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy túl fiatal vagy az alkohol fogyasztáshoz.
6/9 anonim válasza:
300ml? XD Fél liter bor? XDD Hát talán ha nem női adagokat innál tesó. :D Tekerj le vagy fél liter 40-50 fokos házi páleszt, meg 2-3 üveg bort azt beleszel bszva..:D 300ml...xdd
7/9 anonim válasza:
#6 Milyen női adagokat? Na, te sem láttál még nőt inni. xD
8/9 anonim válasza:
De láttam nyugodj meg. :D Vannak alkesz csaj ismerőseim, hányinger ahogy isznak, még nem is az hogy mennyit, hanem mi mindent össze moslékolnak. :D
9/9 anonim válasza:
#8 Akkor meg miért írsz baromságokat? Amúgy meg nemtudom, milyen nők, akiket moslékolni láttál, max valami pin*virágok a dizsiből... Nem ilyen körökben kellene mozogni, és akkor nem ilyeneket látnál. Az igazi nők rendes piát isznak, és jobban bírják, mint sok pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!