Ki próbálta más is rajtam kívül milyen nyugtatóra inni?
Én kipróbáltam ;)
1 - Amúgy szerintem a kérdező nem Zoli - de ki kérdezi? :)
Amúgy én nem szoktam kiegyensúlyozott lenni. Volt hogy kiittam egy üveg 100-as fronyát - és megittam mellé hááát 2 Liter sörig emléxem - aztán a detoxba tértem magamhoz. De közben nem volt se kép - se hang. Az utolsó emlékem hogy meghúzom a sört az üvegből.
Amúgy én régen azért szerettem ezeket mert 2-3 napig egyfolytába aludni szoktam. Szóval ez olyasmi mint a hibernáció 😃
Viszont azt fontos kiemelni hogy a benzók alkohollal történő kombinálása légzésdeprimáló hatású - tehát akár légzésbénulást - ergó - halált okozhat!
Ugyan ez ritkán fordul elő - de mégis bekövetkezhet...
Aha
Hát én addig szoktam italozni, amíg kb kicsúszok a képből.
A gyógyszerekkel se tudok bánni. Beszedek egyszerre 10 mg-okat - és kb elájulok.
Amúgy én drogoktól vagyok kiegyensúlyozott - egy rövid időre - de az sem éri meg.
Meg a zen meditáció még ami nekem bevált - bár ott nincs olyan érzés/készenlét mint a szereknél - és sok munka/gyakorlás is van vele - de talán az az ami megéri - és ha rendszeresen erőfeszítést tesz bele az ember - akkor kiegyensúlyozott lehet.
De persze kinek a pap - kinek a papné (kinek meg a lánya).
😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!