21 évesként semmi esélyem sincs, hogy mostanában megkapjam a Pfizer vakcinát?
Ha gyorsabban sorrakerülnék, fizetnék is érte, de nincs munkám és nem merek emberek közé menni, míg nem vagyok beoltva, de a családomon sem szeretnék élősködni. Persze, az idősek elől sem akarom "ellopni" a vakcinát, de most ha beoltatom magam, akkor is önző vagyok (mert Béla bácsi is kaphatná helyettem), meg ha nem, akkor is. (mert itthon eltartanak anyámék, pedig mennék melózni)
Tudnátok valamit írni, tanácsolni? Lehetőleg ne utálkozzatok, így is eléggé el vagyok keseredve. Köszi mindenkinek!
#21 Az, hogy a kérdező lusta az nem releváns a vakcinával kapcsolatban, ne keverjük a kettőt. Az az ő baja, meg a szüleié akik eltűrik vagy nem is érdekli őket. Az, hogy esetleg a szülei elutasítják az oltást az az ő felelősségük. Mindannyian felnőttek, elvileg képesek kéne legyenek saját döntéseket hozni.
#22 Tanulj meg tájékozódni! A Pfizer vakcinájának a második adagtól számítva kb 1 hét kell amíg kialakul a védettség. Az első adagtól számítva ez kb 28 nap. Amíg nem alakul ki a védettség, magyarán az antitestek megjelennek a szervezetben addig valóban elkaphatja a vírust és tovább is adhatja, de onnantól nem kapja el, azaz nem is fogja továbbadni mert nincs mit. Kivéve persze ha a "szerencsés" 5%-ba esik akinél nem alakul ki a védettség
#23 ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket:
"A BEOLTOTTAK IS KÉPESEK MEGFERTŐZŐDNI ÉS TOVÁBBADNI A VÍRUST, NOHA TÜNETEKET NEM PRODUKÁLNAK. EZÉRT TOVÁBBRA IS HORDANI KELL A MASZKOT ÉS BETARTANI AZ EGYÉB JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKET."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!