21 évesként semmi esélyem sincs, hogy mostanában megkapjam a Pfizer vakcinát?
Ha gyorsabban sorrakerülnék, fizetnék is érte, de nincs munkám és nem merek emberek közé menni, míg nem vagyok beoltva, de a családomon sem szeretnék élősködni. Persze, az idősek elől sem akarom "ellopni" a vakcinát, de most ha beoltatom magam, akkor is önző vagyok (mert Béla bácsi is kaphatná helyettem), meg ha nem, akkor is. (mert itthon eltartanak anyámék, pedig mennék melózni)
Tudnátok valamit írni, tanácsolni? Lehetőleg ne utálkozzatok, így is eléggé el vagyok keseredve. Köszi mindenkinek!
"2# nekem nincs kronikus betegségem, de a családtagjaimnak van és emiatt nem merek dolgozni menni. "
Így nincs értelme neked az oltásnak, mert több helyen is leírták, az is fertőz aki be lett oltva, csak tünetmentes.
Én fiatalon nem rohannék beoltatni magam, mert ki tudja milyen mellékhatások vannak hosszútávon. (pl. 5 év) Az oltás még csak 1 éve jött ki.
Esetleg itt?
Bár itt ugye pénzbe kerül, nem olvastam át pontosan mennyibe, de a foglalás 5000 Ft, amint ha kell visszatérítenek
Mivel eddig kevesen regisztráltak az oltásért (600 ezren?) jó esélyed van, hogy hamar sorra fogsz kerülni.
Én is ebben reménykedem, mert nekem is fontos lenne.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit akar csinálni. Beadhatja a vakcinát és utazásokba fog, stb. Vagy bezárkózik, otthon ül, nem megy ki a házból csak vásárolni vagy munkába és örül, hogy az utcán is viselheti a maszkot.
Én idénre esküvőt tervezek, mert a tavalyi kútba esett. Külföldön, mert a család java része ott él. Hogy biztonságban történjen minden, a legtöbb résztvevő be szeretné adatni a vakcinát magának. Aki meg fél eljönni vagy nem szeretné a vakcinát beadatni, én nem fogok megharagudni rájuk, megértem őket is.
#19 mikor lettek ennyire hülyék az emberek?
Ha beadatja magának az oltást azzal védi a szüleit is. Főleg akkor ha a szülei elutasítják az oltást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!