Biztos tőlem kaphatta el?
Figyelt kérdés
A párom mesélte, hogy apró fekete pontok jelentek meg a fanszőrzeténél és néhol vörös pontok is vannak, amik be vannak dagadva. Azt mondja, hogy viszket neki, meg fáj. Jobban utánanéztünk a dolognak és 90% valószínűséggel lapostetű lehet. Ez terjed szexuális úton is és azt mondja, hogy tőlem kaphatta el. Én borotválom, de azért én is megnéztem magam mindenhol és nekem sehol nincsenek ilyenek.2020. dec. 31. 08:05
1/7 anonim válasza:
Ha neked nincs, akkor nyilván mástól/máshol kaphatta el.
2/7 anonim válasza:
Dehogy biztos. Neki van, neked nincs. Mégis hogy kaphatta volna tőled?
3/7 A kérdező kommentje:
És ezek pontosan mennyi idő után jelentkezhetnek a partneren? Nekem kb 1,5-2 hét után szólt, hogy fekete pontok, valamint piros, kissé dagadt foltok vannak a szőrzeténél ami viszket meg fáj neki
2020. dec. 31. 08:15
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a hajamat is átnéztük, azt rendszeresen szoktuk ellenőrizni
2020. dec. 31. 08:21
6/7 anonim válasza:
Hát,ha neked nincs, akkor nem tőled kapta el.. Szerintem ezek nem olyan lények amik csak úgy eltűnnének valakiről nyomtalanul sajnos... Esetleg nem használta valaki más törölközőjét vagy ruháit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!