Rühesség esetén mikor múlnak el a kiütések? Ez biztos, hogy rühesség? Mégis hogy kaphattam el?
Figyelt kérdés
Külföldön élek. Telefonos diagnózis után a (koronavirus miatt nem fogad senkit a doki)
megállapítása az volt, hogy rühatka
Már ebben is bizonytalan vagyok mert egyáltalán nem viszket a testem. Kivéve a fejbőrön de az nagyon
Tele vagyok kiütéssel, mára mondhatni mindenhol
Tegnap este lekezeltem magam.
A kérdésem az, hogy a kiütések mikor fognak elmúlni?
Elég kellemetlen
Azt sem értem, hogy kaphattam el. Nem érintkeznek senkivel szorosan. Kivéve a lányom és férjem. De rajtuk semmi tünet nincs
2020. ápr. 12. 08:22
1/1 anonim válasza:
Ágynemű, törölköző nem megfelelő higiéniai szokások miatt is terjed az atka. Állatról nem terjedhetett át, mivel egyfajta atka képes erre, de az állatokra nem veszélyes. Jó alapos takarítás a házban ágynemű csere mosás. Lehet olyan helyen voltál valamit megfogtál stb tárgyakról is átmehet. A viszketés bőrpirosság tipikus tünet, amit nem kell szégyellni. Sok ember összeszedheti a lényeg hogy jó alaposan takaríts ki és ne érintkezz másokkal amíg el nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!