Allergia, érzékenység, ibs, vagy micsoda ez?
Nálam az IBS váltott ki ilyen tüneteket, emellett pedig borzasztó körülményessé tette az utazást. Semmi bajom nem volt, amíg buszra, metróra vagy villamosra nem szálltam, akkor aztán azonnal jött a hascsikarás. Szörnyen kellemetlen volt. 4 hónapig gyalog közlekedtem, annyira féltem, hogy szégyenben maradok...
Ha ilyesmit tapasztalsz, egyél párolt rizst, főtt húst, pirítós kenyeret és reszelt almát. A menta tea is nagyon jó a gyomornak.
Illetve próbálj ki nyugtató-stresszoldó dolgokat. Néha az ember nincs tudatában, hogy valami nyomasztja, csak ilyen fizikai tünetek formájában kerül felszínre a gond.
Ha sikerül megtalálni és rendezni a probléma valódi okát, ami stresszel,akkor ez a furcsa emésztési zavar is el fog múlni. Nálam legalábbis a kiváltó ok megszűnése óta egyáltalán nem jelentkezett sem az étkezés utáni, sem az utazás alatti kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!