Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A frontin szívható orrba?

A frontin szívható orrba?

Figyelt kérdés
Ha csak egyszer szívok fel egy fél porrá zúzott frontint akkor lesz baja az orrnyálkahártyámnak? Tudom hogy gyorsabban hat és kevesebb ideig.
2020. dec. 30. 01:58
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ne tedd. Miért folyamodnál ehhez?
2020. dec. 30. 02:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként lehet és nem is lenne kellemes
2020. dec. 30. 02:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az amugy nem zavar, hogy semmi koze a kokain hatasmechanizmusahoz? Lenyeled, es hasznal.
2020. dec. 30. 02:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet - de nincs értelme. Bár a rózsaszínnek nincs rossz íze 😃

Több mg kell amúgy is hogy megbódítson rendesen. Annyit felszívogatni értelmetlen. Nazálisan kb az lenne hogy 10-15 perccel előbb jönne meg, és gyorsabb lenne a felfutás. Más drogot ezért szívnak. De fronya az mindegy hogy "jön" mert nem nagyon lehet érezni. Semmit nem nyer az ember ha felszívja.

Viszont igen. Fel lehet szívni. Nincs is rossz íze nazálisan. Be is üt kb ugyanúgy mint orális fogyasztás esetén. Csak ahogy levezettem - teljesen értelmetlen.

2020. dec. 30. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
a seggedben is van nyálkahártya.. dugd oda..
2021. jan. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!