Szavazás! Srácok, ha csak pisiltek, ti utána kezet
mostok?
Figyelt kérdés
Több ismerős is mondta hogy "ez a legtisztább testrészem, a kilincs piszkosabb, és minden ajtónyitás után se mosunk kezet", vagy "nem lesz hugyos a kezem, minek mossam meg" és hasonlók
A TÉMA FELVETÉSÉVEL NEM AKAROK SENKIT ELÍTÉLNI VAGY KIOKTATNI
szimplán szeretném felmérni hogy mennyien vannak akik iskolában/egyetemen/munkahelyen odaállnak a piszoárhoz, utána elpakolnak, és mennek a dolgukra.
Meg fogsz lepődni, de ELŐTTE is kezet mosok, meg utána is.
2020. dec. 29. 17:54
2/16 anonim válasza:
Én odafigyelek a higiéniára.
Ezért a csajok is csak alapos fogmosás után kaphatják be.
2020. dec. 29. 17:55
3/16 anonim válasza:
Csak előtte :D
2020. dec. 29. 20:06
4/16 Gabriella K válasza:
Nő vagyok és nem mosok kezet utána. Sőt van hogy kaksi után sem! 😈
De naponta körbetakarítom a lakást, ha az számít 😂
2020. dec. 29. 21:52
5/16 anonim válasza:
A budi utáni kézmosás az alapvető higiénia része. Aki nem mos kezet utána ennyi erővel a húslevest is elfogyaszthatná a wc csészéből, hiszen gondolom idővel elfelejti, hogy sz*ros a keze és úgy eszik, iszik, összefogdos mindent. Undorító.🤮
2020. dec. 30. 00:52
6/16 anonim válasza:
#4 Remélem nem ilyen kézzel főzöl a családnak.
2020. dec. 30. 14:39
7/16 anonim válasza:
A legtöbb nő az szarik a higiéniára, sőt a legtöbbjük azt sem tudja, hogy mi is az!
Aki nem hiszi, az kérdezze meg egy-két lányismerősét, hogy miket látott -lányoktól- pl. a koleszben, vagy egy-egy női wc-ben.
2020. dec. 30. 22:52
8/16 anonim válasza:
Ezeket itt a gyakorin is leírják, ennek ellenére nem általánosítanék.
2020. dec. 31. 00:18
9/16 anonim válasza:
Én sem általánosítanék de hetes válasz kapcsán eszembe jutott a volt szobatársam. Egy igazi cicababát képzeljetek el, aki 2 naponta fürdik, wc után nem mos kezet. Vonzó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!