Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem gyógyul az industria...

Miért nem gyógyul az industrial pc-m ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ez a kérdés azoknak szól akiknek van industrial pc vagy ért hozzá. Ma van 1 hónapja hogy megcsináltattam de még mindig baromira fáj...aki átszurta azt mondta hogy 2-3hétig gyógyul, kentem rendesen még mostanáig is de még mindig annyira fáj hogy nem tudok azon a felemen aludni, és ha meg is fogom vagy éppen kenem akkor is nagyon fáj, előbb is véletlenül megütöttem és hihehetetlenül fáj,mindegyik feléről a fülemen pc-nél van ilyen fehér kis csomó (vagy mi),és allandoán gennyezik...van már 1 pc-m egyébként, szóval ez nemtudom miért nem gyógyul be. Lehet hogy több hónapig gyógyul?

#piercing #Industrial #fül piercing #Industrial gyógyulása
2020. dec. 27. 15:42
 1/7 anonim válasza:
100%

Mivel olyan területet szúrtak át ami érzékeny a fül porcban idegek vannak ezért nyilván nehezebben gyógyul mint egy orrba szúrt pc.

De előbb utóbb úgyis meggyógyul nem kell aggódni.

Maximum ha gennyezik akkor érdemes elmenni orvoshoz.

2020. dec. 27. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennél a piercingnél sokkal hosszabb a gyógyulási idő, akár több hónap is lehet. Mindenképp folytasd a kezelést, (octaniseptet javaslok) de ha nagyon rosszul néz ki, mutasd meg orvosnak. Kitartást hozzá!
2020. dec. 27. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az indu gyógyulási ideje látszólagosan is 2-3 hónap. A teljes gyógyuás meg akár két év is lehet. Az egyik legmacerásabb piercing. Ápold napi szinten octenisepttel, ha pedig a csomó puklivá nő, (pattanás nagyság, vagy nagyobb), akkor octenisept helyett kezeld patikai peroxid oldattal legalább három héten át, napi 3 alkalommal alaposan.
2020. dec. 27. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ipari számítógép ??
2020. dec. 27. 22:31
 5/7 anonim válasza:
100%
Szia:) Én is nagyon nagyon sokat szenvedtem az industrialal és most kivettem sajnos, de nem amiatt hogy nem gyógyult be, nekem teljesen begyógyult! Én nyáron csináltattam és annyira szerettem első két hétben semmi probléma nem volt, aztán elkezdett begyulladni szépen...kentem tetránnal nekem ez csak ártott...aztán nekem már minden oldalán ilyen csomók nőttek ki és rettentően be volt gyulladva...kezeltem teafaolajjal ez rengeteget segített leszedte az összes gumót...de a gyulladás olyannyira nem akart elmúlni, gennyedzett, meg lüktetett a fájdalomtól, hogy orvoshoz kellett vele mennem és antibiotikumot szedtem nekem 6 hónap telt el és teljesen begyógyult...szerintem megéri rá várni meg kezelni, biztos hogy be fog gyógyulni csak türelem :)
2020. dec. 28. 16:51
 6/7 anonim válasza:
52%
Utolsó, mi volt az oka h kiszedted?
2020. dec. 29. 15:00
 7/7 anonim válasza:
100%
Igazából csak annyi, hogy már kb egy hónapja a fülemmel szenvedek, mert fáj, zúg ilyesmi aztán voltam orvosnál vele,de kiderült hogy arcüreggyulladásom van, aztán amiatt nem jó a fülem sem, de most kicsit hanyagolom inkább míg meg nem gyógyul. Nagyon szeretném, amúgy ha vissza menne nem tudom meddig nem forr be.
2021. jan. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!