Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Szerintetek mennyire gáz, ha rokonoknál vidéken pottyantósba kell végezni a dolgot?

Figyelt kérdés
Városi lányként azért ez nekem elég undi volt, a pisilés még csak-csak elfogadható volt, de ma pl. a halászlétől hasmenést kaptam és az már elég undi meg ciki volt.

2020. dec. 25. 17:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó vicces így leírva, de szegény kolléganődnek elég kellemetlen szitu lehetett. :)

Köszi hogy kifejtetted, így már értem a kifejezés lényegét. Amúgy szerintem engem is érint a dolog, mert idegen helyen sosem merten nagydolgot intézni, se nyilvános budiban, se barátnőknél, rokonoknál, exeknél. Nyilván ha nagyon muszáj volt el kellett menjek kényszerből, ahogy most a halászlés sztorinál is, de alapjáraton kerülöm ezeket a dolgokat és mindig hazaviszem. Egyszer történt velem néhány éve gimiben hogy nagyon kellett kakilnom és elmentem órán wc-re, és mikor jöttem ki pont jött be egy ismerősöm másik osztályból és abba a fülkébe ment be, ahol én voltam és mikor mentem ki hallottam hogy fujjong hogy "de büdös van". Utána kb. a szemkontaktust is kerültem vele néhány hétig.

2020. dec. 27. 20:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Annak, aki sosem talalkozott ilyennel, sokkhatas. De a ciki szo nagyon rossz. Trauma mar lehet. Jobban szeretnek egy mezon szarni, mint egy ev beltartalmat sejteni, plusz a telkunkon pok, darazsfeszek, legyek, minden volt.
2020. dec. 30. 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem ciki, undorító és igénytelen szerintem. És sajnos tudom most leleszek pontozva de 2020-ban nem hiszem el hogy valakinek nem futja vagy nincs igénye rendes angol wc-re...
2020. dec. 31. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#23: van pár ember a környéken, akinek nincs. Nem mindenhol van kiépítve a szennyvíz, oda akna kell, nagyon durva előírásokkal. Van, ahol vezetékes víz sincs, ott fúrott kell, szivattyúrendszerrel. És akkor ebben maga a helyiség kiépítése benne sincs.

Van, ahol az épület kialakítása olyan, hogy csak hozzáépítéssel lehetne megoldani, ami engedélyköteles, ehhez terveztetni kell, kivitelező kell. És az, aki hónapról hónapra él, kiszámolja szinte minden forintot, nem engedhet meg magának egy ilyen beruházást.

2020. dec. 31. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!