2 napja hideg vízbe fürödtem?
Figyelt kérdés
2 napja hideg vízbe fürödtem,mert nem volt melegvíz. Azóta fáj az egész hátam,de leginkább a derekam, bordáim és egy kicsit a hasam is.
Viszont megfázásra utaló jel nincs,csak annyi,hogy folyik az orrom.
Szerintetek ez mi lehet ?
Fekve elviselhetőbb a fájdalom,de állva fokozódik.
2020. dec. 24. 10:34
1/10 anonim válasza:
Hát rákot biztos nem lehet kapni hideg vizes zuhanyzástól, a tüdőgyuszi viszont nem kizárt. Leginkább azonban hipochondriára gyanakszom.
3/10 anonim válasza:
Évszázadokon kereszült a hideg vízben fürdést kifejezetten favoriázálták, akik használták, azok sokkal kevésbé lettek betegek.
És akkoriban a lakás is hideg volt, jóval hidegebb volt a megszokott.
4/10 anonim válasza:
Ilyen esetekben (mikor nincs melegvíz) fazékban felforralsz egy jó adag vizet és beleöntöd a kádba a hideg mellé. Ezt addig csinálod, míg kellemes hőmérsékletű lesz. Régen is így csinálták.
5/10 anonim válasza:
Schirilla György mit szóljon ő még úszik is benne :D
6/10 anonim válasza:
A hideg vízben való fürdés árt a helyhatározó ragok helyes használatának.
10/10 anonim válasza:
7es természetesen a fiára gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!