Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki hogy áll a COVID vakcinához...

Ki hogy áll a COVID vakcinához? Várjátok? Beolttatod magad vagy nem?

Figyelt kérdés
Engem nem az érdekel, hogy ki olttatja be magát és ki nem, hanem hogy aki igen, az miért és aki nem, az miért nem.

2020. dec. 22. 20:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

19: én inkább azért vagyok szomorú, mert egy csónakban evezünk. Nekem semmi gondom nincs azzal, ha a rákos beteg macskagyökér teával meg vitamintablettával kezeli magát, mert úgy hal meg a végén, hogy másokat nem ránt magával.

Ezzel szemben a COVID-os (akár tünetmentes) terjesztő megfertőz másokat, abba olyanok is belehalhatnak, akik nem tehetnek mások hülyeségéről.

De hangsúlyozom, engem az rémít meg, hogy emberek tömegesen fordulnak el a tudománytól. Mert a tudományos kutatás eredményei segítettek eddig is legyőzni egy sor betegséget, amik most az oltásellenes természethuszárok miatt sorban jönnek vissza.

És azt is értem, hogy ezen a járványon a gyógyszeripar hatalmasat fog kaszálni, ahogyan a részvényeseik is. Igen. Amióta világ a világ, aki feltalál egy megoldást mások problémájára, az keres vele. De ha ez segít másokon, mi ezzel a baj?

Nem volt célom senkit sem megbántani, de számomra az, aki egy idestova 1 éve a világ legfejlettebb laboratóriumaiban megfeszített munkatempóban a legmodernebb technológiával fejlesztett oltóanyagot "összehányt kotyvaléknak" nevez, az buta/tájékozatlan/szűk látókörű. Vagy épp szándékosan akar megvezetni másokat annak érdekében, hogy a saját "természetes" termékeit reklámozza. Ez utóbbi csoport az én szememben nem jobb a profitéhes gyógyszergyáraknál.

2020. dec. 26. 12:51
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
A félelembe, amit a média generál hal meg sok ember, csak úgy megsúgom. Egy influenza szezonban, amikor 200-300 ezer ember BETEG, mondom, aki beteg, akkor rendelik el a látogatási tilalmat a kórházakban, nincs országos lezárás, nincs maszk. Egyébként meg több, mint 90% a gyógyulási esély ebben a nagy “járványban”, szóval nem értem, tulajdonképpen mi is a probléma? Nem más, mint a szenzációhajhász média, akiket súlyosan meg kellene büntetni.
2020. dec. 26. 13:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Én azért várnék egy kicsit, hogy kiderüljön, hogy mi lesz ennek az eredménye.
2020. dec. 29. 09:53
 24/24 anonim ***** válasza:
76%

Én szeretném beoltatni magam (unpopular opinion). Egyrészt, mert úgy gondolom, hogy minden beoltott emberrel egy másodperccel közelebb kerülhetünk ennek a hisztériának a végéhez. Mindannyiunk érdeke, hogy az élet minél előbb visszatérjen a régi kerékvágásba.

Másrészt bármennyire fiatal vagyok (ergo idén nem sok eséllyel kapok bármilyen oltást), nem szeretnék szemtől szembe találkozni ezzel a vírussal. A tanulmányaim, a családom, a barátaim, még több elszigeteltséget nem bírnék elviselni. Ha van rá esély, hogy előzzük meg a bajt, előzzük meg a bajt.

2021. jan. 2. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!