Kinek szokta megnyomni a zokni a bokáját? Jelezhet valamit vagy azt hogy szoros a zokni? :D (de az osszes)
Figyelt kérdés
Nekem ma a jobb labszaramat nyomta meg de annyira hogy elég érzékeny2020. dec. 21. 23:16
1/9 anonim válasza:
Talán kicsit vizes a lábad.
Attól lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom
De az mitől lehet?
2020. dec. 21. 23:23
3/9 anonim válasza:
Két ok miatt lehet:
1. szűk a zokni
2. vérkeringési probléma
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
Remelem csak szoros a zokni
2020. dec. 21. 23:37
5/9 anonim válasza:
A keringési problémát, lábvizesedést viszonylag egyszerűen tudod ellenőrizni: reggel felkelés után leméred a vádli körfogatot és este lefekvés előtt. Ha centi különbségek vannak a két érték között, akkor gáz van..
6/9 anonim válasza:
És úgy is lehet ezt ellenőrizni, hogy megnyomod az ujjaddal.Ha kis bemélyedés marad ami lassan áll vissza, akkor vízes vagy.
Google a barátod.Nézd meg az okokat.
De menj vele orvoshoz.
7/9 A kérdező kommentje:
6os
Szoktam néha nyomkodni de nem lesz bemelyedes
Fehér folt lesz ott de hamar visszamegy bele a ver vagy hogy mondjam :)
2020. dec. 21. 23:59
8/9 anonim válasza:
Próbálj más zoknit.
Van gumi nélküli.Nem csúszik le
de nem is vágja szét a lábad.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszike
2020. dec. 22. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!