Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől dagadt be a szám?

Mitől dagadt be a szám?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy fél órája elkezdett bedagadni a szám alsó bal fele, fáj és bizsereg. Semmi olyat nem ettem, és nem használtam ma amihez ne lenne hozzászokva a szervezetem. Mi okozhatja a bedagadást? Úgy néz ki kívülről, mintha bent elharaptam volna, de belül semmi különös nem látszik.
2020. dec. 18. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Vörös?
2020. dec. 19. 00:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Enyhén pirosabb a szám többi részénél. Eddig jegeltem, de abszolút nem segített rajta.
2020. dec. 19. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok mindentől lehet. Allergia, gyulladás, vírus, fogászati gond is. Nem haraptad el belül? Vérzés? Viszket? Esetleg fehér duzzanat vagy pötty látható rajta?
2020. dec. 19. 01:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Belül semmi rendellenes nem látszik rajta, nem vérzik, nem viszket, csak bizsereg. Nem tudom hogy összefügghet-e vele, de éppen most jön ki két bölcsességfogam.
2020. dec. 19. 01:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!