16l, folytonos fej és szemfájással már napok óta, mit tegyek?
Figyelt kérdés
valoszinu a sok telefon, laptop, tvtol.. az segitene szerintetek ha hanyagoolnam most 3 napig? vagy van valami tippetek?2020. dec. 18. 10:50
1/7 anonim válasza:
segíteni az biztos, de hogy elmúlik-e azt nem tudom
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg. Nekem ha sokat tanulok telefonon vagy laptopon, és alszok egyet délután elmúlik. Most úgyis jön a szünet, tudod pihentetni:)
Ha nem szűnik képernyők nélkül sem, neurológia
4/7 anonim válasza:
Szemészeti kivizsgálás, szemnyomásmérés nem ártana, zöldhályog felmerül.
5/7 anonim válasza:
A 3as miért lett lepontozva?
Épp koronás vagyok, és így kezdődött 1 hete.. Fej és szemfájással meg könnyezéssel.
6/7 anonim válasza:
Erre hidrogent javaslok. Nem vicc. A hidrogen át tud hatolni az vér-agy gáton es a retinagáton is. Tehat mindkettöre jotekonyan hat. A szellemi és a fizikai teljesitökepességet is nőveli igy. Mert a legkisebb antioxidáns a világon (gaz halmazallapotu). Honnan? A szervezet termel némi hidrogént, nekünk molekuláris hodrogenre van szükségünk. Én szedem ezt és amit leirtam azt érzem. Nagyon jó. Van egy kapszula amit egy ceg árul itthon. Ha érdekel rámirsz és küldök még infot. Egyébként tanulásnál ez fantasztikus segitség, mert ettől te nem leszel fáradt..
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes lenne elmenned egy szemészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!