Normális testsúly kalkulátor?
Sok ilyen kalkulátort találtam már, nem arról van szó, hogy lusta lennék beírni a Google-be.
Hanem. Olyan kalkulátort keresek ami körültekintőbben veti össze az adatokat. Pl. testsúly, testmagasság, derékbőség, mellbőség, kor, nem, stb. Ilyen létezik? Nem feltétlenül kell mindegyiknek szerepelnie benne.
(Nem kell olyan válasz, hogy ,,na mivan, nem tetszik amit mutat?,, ... Szimplán egy reális kallkulátort keresek.)
#1 igen, ezzel tisztában vagyok, csupán érdekel, hogy mi az egészséges valójában, mert azért szerintem nem mindegy mondjuk, hogy egy nagyobb csontozattal és kevés felesleggel vagy egy kisebb csontozattal és nagyobb felesleggel rendelkezik a személy. De köszönöm a választ!
#2 köszönöm szépen!
BMI kalkulátor (testtömeg-index) - WEBBeteg
www.webbeteg.hu › calc_testsuly
Translate this page
BMI (testtömeg-index) kalkulátorunkkal megtudhatja magassága és testsúlya megadásával, hogy BMI értéke mekkora, és az melyik tartományba esik.
Testsúly - Mire jók a kalkulátorok? - Alimento
alimento.blog.hu › Gasztro › Alimento
Translate this page
Aug 8, 2014 — Az ideális az lenne (nem csak a testsúllyal összefüggő betegségek esetében), ... érkező kék hódok világméretű inváziójának esélyével mérhető össze, marad az, ... A legismertebb és talán a legegyszerűbb ilyen kalkulátor a ... már egy külön táblázat, ami a gyermekek esetében számolt BMI adatokat az ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!