Életem első "másnapja". Szörnyen érzem magam. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nemsokkal ezelőtt ébredtem, már kétszer hánytam. Tegnap is hánytam, miután hazajöttem, most a szám teljesen száraz, szörnyű ízű, a torkom szinte porzik. Eddig is volt pia, de soha nem voltam még ilyen állapotban, talán azért, mert most éhgyomorra ittam. Nem gondoltam, hogy ennek van hatása, de most teljes filmszakadás, nem emlékszem semmire.
Ez most mindegy is, de ha abban segítenétek, hogy most hogy lehetnék jobban, nagyon megköszönném. :)
Ja, és a másnap az tényleg csak egy másnap? Szóval holnap már jól leszek? Fontos lenne :)
16/L
2010. aug. 12. 15:12
11/15 A kérdező kommentje:
megragadtam egy citromot is, köszönöm :)
nem hinném, hogy a terhességi teszt szükséges lenne...
2010. aug. 12. 15:33
12/15 A kérdező kommentje:
hehe, a pörkölt elég alternatív módszernek hangzik :D
2010. aug. 12. 15:33
13/15 anonim válasza:
én már egy párszor átestem ezen.... :) szóval... én csak annyit tudtam tenni, hogy megpróbáltam átaludni az egész napot. persze, én is hánytam meg minden bajom volt. de amikor már kicsit jobb volt a gyomrom, letusoltam, sok vizet ittam, nekem a húsleves és a szilárd kajcsi bejött, mert felszívta gyorsan a piát. és pihi, tv, alvás. ja és a gyógyszer! én mindig bevettem vagy 2 fájdalomcsillapítót! ja és ha már jobban voltam, mentem telefonálni, hogy akkor mi is volt? :) utána majd eszedbe jutnak szépen lassan a dolgok. már ami... :) ja és holnapra már jobban leszel, de még fáradékonynak fogod magad érezni, legalábbis nálam még ennyi hatás megmarad a harmadnapra :) jobbulást! és legközelebb egyél buli előtt és ha hazamész (akármilyen részeg vagy) igyál meg 2-3 nagy pohár vizet és egyél bármit. hidd el, akkor reggel csak egy kis fejfájással fogsz ébredni! de aki másnapos az azt is mondja, hogy nem tud feküdni, inkább dolgozik, mert úgy könnyebb átvészelni. én is voltam már rákényszerülve, mert hétköznap rugtam be és nem tudtam szabit kivenni, de nagyon megszenvedtem. de legalább hamar eltelt a nap és hányni sem hánytam meg ilyenek. nem tudom miért. remélem segítettem. jobbulást!
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, azt hiszem elmegyek fürdeni :)
máskor majd több eszem lesz, és eszek valamit ;)
2010. aug. 12. 15:36
15/15 anonim válasza:
egyik ismerősöm a sok tejtől jobban van, én meg kutyaharapás szőrével. de komolyan. berugtam és másnap hánytam, fájt mindenem. erre megittam két pohár alkoholt és már jobban is lettem. a fejfájás megmaradt még egy ideig és akkor ugye gyógyszert sem lehet inni, de hányás meg rosszullét meg ilyenek az nincs. aztán evés és alvás. de ez a kutyaharapás szőrével nagyon bejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!