Mi baja az ujjamnak?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete a huzat bevagta az ajtot a kezem pedig epp a raman volt,ugy a mutatoujjamat odavagta az ajto,de nem torte el mert tudtam mozgatni,nem ereztem nagy fajdalmat.de most mintha 1 csomo lenne az ujjamban,fáj ha hozzaérek,és mozog is.én arra gondolok hogy esetlen egy porcdarab.szerintetek?2010. aug. 11. 20:46
1/6 anonim válasza:
Hát lehetséges hogy za ütés miatt megdagadt, de sztem menj el dokihoz, az biztos tudja, ne félj
2/6 anonim válasza:
porcleválás,megrepedt talán nem ártott volna doki,de mind1...
3/6 A kérdező kommentje:
ha levált a porc akkor mi lesz vele?egyébként tegnap ejjel vettem eszre es holnap megyek orvoshoz.
2010. aug. 11. 20:51
4/6 anonim válasza:
Zúzódás, én is így jártam nemrég (kisujj + ajtó). De érdemes orvoshoz elmenni, nekem is sínbe tette két hétre, hogy nyugalomban legyen, ne mozgathassam.
5/6 anonim válasza:
hát szia...a második vagyok,ha porcleválásod van,akkor azt műteni szokták,de igaza van az utolsónak, lehet zúzódás is,de mindenképpen menj dokihoz!
6/6 A kérdező kommentje:
voltam orvosnal.azt mondta,semmi komoly,csak elpattant egy hajszálér és bevérzett..azt javasolta kenjem fastummal.
2010. aug. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!