Szív körüli fájdalom 18 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyjából fél éve érzek kellemetlen fájó érzést a szívem körül, amihez gyors szívdobogás is járult időnként. Nyilván megijedtünk, így elmentünk kivizsgáltatni. Vérképemen minden jó, kivéve a bilirubin, de azt mondták ezzel ne foglalkozzak. Oké. Csinált a háziorvosom EKG-t, ott is minden rendben volt. Elküldtek kardiológiára, ahol történt szintén egy EKG és egy szívultrahang is, és ott is minden rendben volt. Ez volt szeptemberben, onnantól kezdve hagyták a dolgokat, azt mondták lelki, de én ezekben nem hiszek,vagy nem is tudom..
Szerintetek valami komoly dolog okozhatja? A lelki alatt mit lehet érteni? Félig nyugodt vagyok mert a szívemet kivizsgálták, félig meg nem mert mindig fájdalmat érzek🥺
18/L
2020. dec. 3. 22:40
11/11 A kérdező kommentje:
Örülök neki!☺️
2020. dec. 17. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!