Szív körüli fájdalom 18 évesen?
Sziasztok!
Nagyjából fél éve érzek kellemetlen fájó érzést a szívem körül, amihez gyors szívdobogás is járult időnként. Nyilván megijedtünk, így elmentünk kivizsgáltatni. Vérképemen minden jó, kivéve a bilirubin, de azt mondták ezzel ne foglalkozzak. Oké. Csinált a háziorvosom EKG-t, ott is minden rendben volt. Elküldtek kardiológiára, ahol történt szintén egy EKG és egy szívultrahang is, és ott is minden rendben volt. Ez volt szeptemberben, onnantól kezdve hagyták a dolgokat, azt mondták lelki, de én ezekben nem hiszek,vagy nem is tudom..
Szerintetek valami komoly dolog okozhatja? A lelki alatt mit lehet érteni? Félig nyugodt vagyok mert a szívemet kivizsgálták, félig meg nem mert mindig fájdalmat érzek🥺
18/L
Nincs baja a szivednek! Kimutattak volna a vizsgalatok!🙂
En marha stresszes eletet elek, es meg kb 1 evig sajnos igy is marad, es ugyanilyen problemaval kuzdok mint te. Nem szervi bajunk van!🙂
Igen, ez is elmulik!:)
Ahogy te is megjelolted a hipochondriat, en is erre tippelek. Ha elkezdenel olvasni a szivroham tuneteirol pl (de ne tedd), egyre tobb dolgot kezdenel felfedezni, hogy jee ezt is erzem, meg ezt is.
Van otleted, mi az ami nem klappol az eletedben, ami miatt ez kialakulhatott?
Nagyon fiatal vagy meg, hogy a sziveddel tortenjen valami kizart!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!