Van valami tippetek amivel egyszerűbb lenyelni a gyógyszereket?
Kiskorom óta utálok gyógyszert bevenni, egyszerűen úgy érzem nem megy le a torkomon. Az a baj, hogy a vitaminokkal is így küzdök, pedig szeretnék szedni.
Aki hasonló "gonddal" küzd, annak van valami jó tippje amivel egyszerűbb lenyelni őket?
Pont ilyen gondom volt!! Öklendeztem, képzelen voltam lenyelni.
Sikerült begyakorolnom egy technikát, ami működik.
a nyelvem hátuljára teszem a bogyót,aztán iszok rá egy csomó vizet, de addig nem nyelem le, amíg tényleg sokat nem töltöttem mellé, aztán egy nagyon szomjas mozdulattal pár nyeléssel lenyelem a vizet a tabival együtt. Nekem ez vált be.
Vannak vitamin cseppek.
Válassz azok közül.
Köszönöm a válaszokat! :)
4-es!
Köszi, de direkt nem szeretném kerülni a tablettákat, mert akkor csak rosszabb lesz, és még inkább ódzkodni fogok tőlük.
Sokáig úgy tudtam, hogy a nyelvre kell helyezni, és egy határozott korttyal le kell nyelni.
Nemrég találtam rá, hogy tulajdonképpen úgy kell lenyelni a tablettákat, hogy beveszed a szádba. Iszol egy korty vizet, amit a szádban tartasz. Hagyod, hogy a tabletta ott és úgy helyezkedjen el benne ahogy akar. És ekkor iszol rá vizet és nyeled le.
Utóbbi időben valami miatt sokszor félrenyelek, így nagyon félek a tabletták lenyelésétől. Viszont ahogy ezt kipróbáltam, meglepődtem mennyire működik.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Kedvesek vagytok. Igyekszem mindegyiket kipróbálni. :D
7-es! Én is gyakran félrenyelek - mindent - és emiatt méginkább félek a tablettáktól. De ezt is ki fogom próbálni, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!