Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek baj,ha sűrűn...

Szerintetek baj,ha sűrűn elfelejtek dolgokat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok lány, és suliba járok mellette elváltak a szüleim, és apamnak mindig szoktam segiteni és mindennap mondja hogy mit kell megcsinalnom ilyen takaritás elmosogatás szemét kidobás etesd meg az állatokat és azért jo sok mindent mond egy naap és nem tudom megjegyezni, meg most suli is abból is jo sok minden van volt már olyan,hogy az ellenorőket elfelejtettem.. Szerintetek ez baj? ilyen fiatalon, és szerintetek ettől függetlenül szerethetnek? Mitől lehet ez az egész?

2020. dec. 3. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Van egy mondás: "Akinek nincs esze, annak legyen notesze".

Sőt, ha eszed van, sem árt. Ha elfelejtesz dolgokat, de csak amiatt, mert túl sok, inkább írd fel, és ha kész, pipáld ki.

Amennyiben kóros méreteket ölt, akkor kell kezelni, például, ha tárgyak nevét is elfelejted, akkor már nem árt kivizsgáltatni a dolgot.

2020. dec. 3. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Dehogy olyan még nem történt,hogy elfelejtettem valaminek a nevét.. Akkor nincs baj?

De ez mitől lehet?

2020. dec. 3. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nincs baj. Az agy szelektál az infók között, és a túl sok infót - amit érdektelennek vél - egyszerűen nem tárolja el, afféle fehér zajnak tekinti.
2020. dec. 3. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért egy vizsgálat nem ártana, mert ez lehet komolyabb baj jele is.

Orvosi kérdés, nem "egyéb" !

2020. dec. 4. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!