Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ez az életmód?

Normális ez az életmód?

Figyelt kérdés
20 évesen úgy érzem magam, mint egy krónikus fáradt 70 éves. Egész nap fáradt vagyok, állva el tudnék aludni a nap bármely pontján, kivéve éjszaka. Akkor is fáradt vagyok, csak akkor nem tudok aludni. Egyetlen "pörgős" órám van, olyan este 10 körül, de amúgy mindig fáradt vagyok. Hétköznap alszom 5 órát, hétvégén 14-et. 5. féléves egyetemista vagyok és reggel 8-tól éjjel 11-ig összevissza vannak hétköznap óráim (igen, van ami 11-kor végződik), így napi rendszerem nincs. Hétvégét csak végigalszom, fekszek az ágyban egész nap, meg beadandókat írok, néha videojátékozom a gépen, de ennyi. Összevissza élem a mindennapjaim, összevissza eszek, van amikor vacsoráig semmit de van amikor egész nap zabálok megállás nélkül. Semmi energiám nincs. Voltam vizsgálaton, semmi hiányosságom nincs, se vas, se hormonális, se semmi. Normális ez?

2020. nov. 30. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hat inkabb meghalna mint hogy azt par ujjait megmozditsa🤷‍♀️🤷‍♀️
2020. nov. 30. 01:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nincs kizárva, hogy depresszió áll a dolog mögött, mert konstans öngyilkos hajlamaim és gondolataim vannak. Pszichológus se tudott rajtam segíteni.
2020. nov. 30. 01:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Pedig kellene mozogni.Meg valami rendezett napirend,normális étrend is.Nomeg sör.Az mindenképpen.
2020. nov. 30. 01:33
 14/15 anonim válasza:
Én meg őszintén szólva a gondolattól is undorodom, hogy ilyen balfütyi emberek vannak mint te. Semmi bajod nincs csak egy elkényeztetett egyke gyerek vagy, akinek valószínűleg soha semmilyen rendszer nem volt az életében. Hidd el nagyon sokan nem jókedvükben diétaznak és sportolnak kőkeményen, hanem az életminőséged javításához ezeket kell tenni, akármennyire is undorodsz a gondolattól is. Az összezabált 130 kg-al maximum biciklizzél vagy ússzál, és kezdj el diétázni.
2020. dec. 3. 16:42
 15/15 anonim válasza:
Jah és a másik kedvencem hogy mindent a nemlétező depresszióra kell fogni. 20 évesen 130 kg? Én szégyellem magam a helyedben🙈
2020. dec. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!