Normális ez az életmód?
Az életmódodat figyelembe véve teljesen normális.
Fel kell állítanod egy rendszert.
Kezdetnek rendbe vágni az alvást, táplálkozást.
Plusz mozgás sem ártana. Hétvégente nagyobb kimozdulás, kiránduláss, bicikli valami ami egész napos, vagy legalább több órás. Illetve naponta is valamennyi mozgás. Fél-egy óra.
Nagyon rendszertelen az életmódod sajnos, érthető ha kimerült vagy. Tanárral nem lehetne beszélni, hogy ne tartson már olyan későn órát? Az evést meg tedd rendszerezettebbé, ha kell állíts a mobilodon figyelmeztetést. Igyál sok folyadékot, és néha menj el egyet sétálni (de azért 8-ra érj haza). :)
Nekem is ilyen volt az egyetem, sőt volt hogy napokig nem aludtam csak 1-2 órát. Aztán amikor elkezdtem halucinálni, alvajárni ettől az össze-vissza alvástól akkor úgy döntöttem hogy ideje normálisan élni.
Próbáld meg visszaállítani a bioritmusodat egy 7:30-as keléssel és 23:30-as fekvéssel. Egyél rendesen 3x, sok rostosat, igyál sok vizet, sétálj egyet délután és biztosan több energiád lesz meg a kedved is jobb lesz.
Kiszoktam menni sétálni naponta fél órát. Ennyi a mozgásom. Meg 2-3 naponta a boltba 2 perc séta, meg vissza. Kéne mozogni, de lusta és kimerült vagyok. Emellett pénzem sincs sajnos konditermet kifizetni havonta, sportok meg nem érdekelnek. Biciklim nincs és utálom is. Kb 130 kg vagyok, szétfolyok a hájtól amúgy.
Ja a táplálkozás. Pizza, hamburger, lasagne, szendvics, grillcsirke. Mást nem igazán eszek, anyám etet és ezek a leglustább, gyorsabb és olcsóbb kaják, amiket tud csinálni.
Nem lehet váltani időpontot, mert csak akkor ér rá. Van aki meg csak reggel 8-kor.
Sose keltem magamtól reggel, magamtól nem ébresztőre 13-14 között kelek fel. Lefeküdni általában 2-3 között.
Ez elég borzasztóan hangzik, még időbe változtass. Páromnak hasonló életmódtól (csak ő még koffeinnal is tömte magát) zsírmája lett. Ő is meghízott, sokat lustult meg játszott.
Nem hiszem hogy kell kondibérlet, elég ha tornázol. Nekem ez a 100 hasizom, 100 hátizom, 100 guggolás, 100 karhajlítás + kalória számlálás szépen leszippantott 8 kilót másfél hónap alatt. A kaját meg inkább old meg magad, az is egészségesebb ha elmész/rendelsz kifőzdéből vmi egészségesebbet (főzelék, párolt zöldség fehér hússal, saláták, stb.).
Ha nem lehet átrakatni az időpontot, akkor te pizsamában hallgasd végig. :) Azt a végén kidőlhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!