Ha túl sok kávét és/vagy energiaitalt iszok és nagyon dobog tőle a szívem, akkor mit tegyek?
Nagyon fontos lenne. Tegnap energiaital ivóversenyt rendeztünk és van egy barátom aki az előző éjszaka nem aludt és most az energiaital miatt megint nem tud aludni. Két éjszakát alvás nélkül töltött. Mit lehet ilyenkor tenni?
Tudom hogy hülye, de most tényleg kéne valami jó tanács!
bocsi hogy kérdezek de mégis mennyi energia italt ivott ?
amúgy meg altatót ne vegyen be rá mert nem sokat ér ha az energia ital dolgozik még benne úgyhogy nem tudok sajna segíteni
Kb. 12-15 dobozzal ivott meg. Nem dagadt, de azért tud inni rendesen. (Egy sörivóversenyt ő nyert meg egyszer.) Mi se tudjuk hogy ki mennyit ivott pontosan, megivott egy dobozzal majd a dobozt félredobta.
A versenyen ő lett a 2., majdnem hányt is, se aztán mégse! (Jobb lett volna ha kihányja)
Elmúlik, kiürül.
Ha 2 napja nincs tőle baja, akkor megmarad.
Én 12 bombát ittam meg egyszer, majd nekem is majdnem szívrohamom lett, és lila foltos lettem.
Hát még ha nem is tud aludni, akkor is próbáljon meg legalább feküdni az ágyban, olvasni, vagy tévézni ágyból. Még igyon tejet. A tej végülis minden mérgezésre jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!