Ki mit érez akkor, ha szívdobogást hall, érez?
Figyelt kérdés
Számomra van a szívdobogásban valami varázslatos, csodás és izgalmas tartalom, de mást taszít, egyeseknek pedig közömbös. Számotokra?2020. nov. 23. 12:48
12/15 A kérdező kommentje:
11-es: valóban, csodálatos, izgalmas, megunhatatlan...
2022. aug. 8. 10:02
13/15 anonim válasza:
Én orvosira járok és számomra a szívdobogás azt jelenti hogy automatikusan figyelem, hogy hallok-e valami kórosat, vagy nem, milyen a pulzus, stb 😁😁😁😁 lab-dab
De tényleg csodálatos dolog, sőt számomra az a legcsodálatosabb, hogy a szervezetünk állandóan dolgozik. Akkoris mikor pihenek, akkoris amikor "rosszat csinálok", akkoris amikor tanulok, akkoris amikor a barátokkal vagyok, stb. Ő csak csinálja és csinálja. Ez most ilyen furán hangzik, de annyira csodálatos az emberi test működése és mindig meg kell állnom egy pillanatra hálát adni azért, hogy én végülis olyan pályát választottam, ahol mindig "magamról" tanulok.
Mondjuk néha van olyan érzésem hogy "ahh nem is akartam tudni" haha.
14/15 anonim válasza:
Azt, hogy megint egy abortuszklinikán vagyok
15/15 A kérdező kommentje:
Aki szerint a szívdobogás csodálatos, izgalmas vagy őrülten izgalmas, kortól és nemtől függetlenül írhatna pár szót erről privátban! Köszi
2022. okt. 5. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!