Ki mit érez akkor, ha szívdobogást hall, érez?
Én, ha szívdobogást hallok, csak általánosan, őszintén elfog az undor. Ténylegesen, irtózom egy kissi az emberi testtől és a tartozékaitól..nem szeretem elképzelni mi van "bent".
Viszont,mikor van szerencsém valamikor a szeretteim szívének dobogását hallgatni(akárhogy is, akár egy ölelés folytán) ..az az érzés jóformán leírhatatlan. Megnyugvást, boldogságot és mély-mély hálát érzek olyankor. Meg talán egy pici félelmet is. Talán. De inkább valami sokkal mélyebbet.. Lehet, hogy kicsit talán paranoiás vagyok, de sokszor eszembe jut mekkora kincs az az idő, amit velük tudunk tölteni. Nekem is-mint mocsok sok embernek-van olyan valakim, akinek soha többé nem fogom hallani a szívverését. És nagyon hiányzik, hogy hozzá tudjak bújni és hallgatni őt a csendben..:) Szóval sokfajta embernek jelenthet sokmindent a puszta szívverés.
Nagyon aranyos kérdés:D köszönöm, hogy picit elgondolkoztattál❤️
Ha más emberek szívdobogását hallom, az számomra teljesen közömbös, attól függetlenül, hogy kiét hallom.
Viszont azt az érzést nagyon szeretem, ha a saját szívem dobog nagyon gyorsan, például sportolás közben, vagy nagyon izgalmas helyzetekben. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!