Szerintetek a mikulás nem foglya jobban szét tereszteni a koronavirust? (Nem vicc, 100% veszély)
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsí hogy ti esetleg be foglyátok e engedni a télapot a házztatokba? Mert én féllek es féltem a családdomat.2020. nov. 21. 18:21
12/24 A kérdező kommentje:
Na jol van maguk felhábóritoak. azt hiszik ez víces? MAJD AKKOR MONDJÁK HA A MÍKULÁS MEG FERTÖZI MAGUKAT. ÍSTEN ÁLDÁSSÁT KÉREM A CSALÁDOMRA!
2020. nov. 22. 20:40
13/24 anonim válasza:
Nagyon is vicces!
Ezután a Mikulás nemcsak csörgő diót, mogyorót, hanem koronavírust is rejteget a zsákjában.
15/24 anonim válasza:
Nem kellene már felvilágosítani a kérdezőt?
16/24 anonim válasza:
Három lehetséges választ tudok adni erre.
1. Gyerek vagy és nem tudod, hogy Mikulás NINCS. A szülők vesznek ajándékot.
2. Felnőtt vagy, de egyszerűen nem tudsz epkézláb fogalmazni, se írni.
Ha arra gondolsz, hogy a karácsonyi bevásárlással terjed majd jobban a vírus ennek sincs realitása. A boltok, a tömeg közlekedés katasztrófa most is.
3. Trollkodsz, amit nem igazán értek. Ennyire nem kellene unatkozni.
17/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, csak azt, hogy te helyesírási szótárt fogsz kapni.
18/24 A kérdező kommentje:
Móst miert kell azért szídni hogy kicsít rosz a helyesírásom?
2020. dec. 1. 17:19
19/24 anonim válasza:
Rósz, nem rosz (bocs hogy kijavítottalak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!