Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hordasz pofamaszkot?

Miért hordasz pofamaszkot?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

"Amihez nincs közöm abba nem vakkantok bele."

Ha nem vesz fel maszkot és az egészségemet fenyegeti, akkor az olyan, mintha az életemre törne, gyilkossági kísérlet, tehát megvédhetem magamat. Ergo lelehet baszni egy jó nagy sallert, hogy felvegye. Hello hello, ez a jog.

2020. nov. 20. 21:02
 12/16 A kérdező kommentje:

-Ha nem vesz fel maszkot és az egészségemet fenyegeti, akkor az olyan, mintha az életemre törne, gyilkossági kísérlet, tehát megvédhetem magamat.-

Ne túlozz! Nem Ebola van,akkor igazat adnék neked ebben. Nem javaslom a "jogod" érvényesitését,jóindultból mert elég feszültek az emberek,sokan elveszitették a melójukat,van akinek kajára sincs pénze,nemhogy maszka.Ha pont lyukra fútssz és olyannak szólsz be akinek pont minden mindegy akkor könnyen "gyilkossági kisérletet" hajthat végre ellened. Vagy esetleg leszúr mint egy disznót,akkor elgondolkozhatsz rajta megérte-e beszólni neki. De ha ennyire harás vagy ne menj ki utcára,mert megsúgom,a maszkon is átjön még a vakolat por is,nem hogy egy mikron nagyságú virus,ugyhogy életveszélynek teszed ki magad minden boltba menetelkor.Ugyhogy jószándékból irom hogy a jog az jog,de a temetőbe már nem lesz jogod az elkövető max ül érted 8 évet,megérné neked?

2020. nov. 20. 21:58
 13/16 A kérdező kommentje:

szerinted ő még valaha fog okoskodni a maszk miatt,megbánta szerintem ugy mint a kutya hogy beszólt.

[link]

2020. nov. 20. 21:59
 14/16 A kérdező kommentje:
2020. nov. 20. 22:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos van aki elöbb cselekszik utána gondolkodik,én azért max odébb állok ha valaki nem hordja a maszkot,nem tudni kiben mi lakozik,számtalan ilyet hallani hogy elverik,meg leszurják az embereket,20 forintért,most ez főleg felfokozodott,ezért nem javaslom a "jogoskodást",nem ér annyit. (szerintem)
2020. nov. 20. 22:03
 16/16 A kérdező kommentje:

"Ergo lelehet baszni egy jó nagy sallert,"

Ez is rossz hozzáállás! Nem tartom valoszinűnek hogy ezzel azt érnéd el hogy bologatva felvenné valaki a maszkot,főleg ha nincs neki,valoszinű hogy vagy visszakapnád,ez a minimum,vagy ahogy fent irtam a korházba kerülnél,de nem a korona miatt hanem a sebészeti osztályra. Én mindig ovaintek mindenkit ezektől az önjelölt igazság osztástól,mert ennek soha nincs jóvége. Vészeljük át türelemmel.

2020. nov. 20. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!