Pattanás, vagy aranyér?
Tegnap, vagy tegnap előtt észrevettem, hogy van valami a fenék lyukam körül, olyan érzés mit egy pattanás lenne (Volt már, hgy "furcsa" helyen lett pattanásom), és ha hozzáérek kicsit fáj, nemtudom, hogy arany ér-e mert így olyan mintha a lyuk mellett lenne. Pár napja szorulásom van, máskor is volt, de nem eddig nem volt ez. Nagyon félek, hogy mi ez, mert ha pattanás, akkor az még "jó", de nemtudom eldönteni. Anyáéknak nem akarok szólni, mert várok kicsit hátha elmúlik vagy valami. Mostanába nem eszek normálisan, csak ilyen gyors kajákat. Sose voltam nagy evő, de most félek, hogy mi ez. Mert olyan érzés, mintha pattanás lenne, de nem közvetlen a lyukból érze, hanem kicsit mellette. Székletnél nem fáj (még/eddig). anyának is van, de neki a szüléstől lett, remélem nekem nem az.
Mi lehet ez? Kérlek írjatok.
17/F
szerintem fogj egy kis tükröt és nézd meg.
az aranyeret ha nem kezelik, súlyos következményei lehetnek
Érdemes még csírájában elfojtani. Ha még nem súlyos egyszerű kenőcsöt kapsz rá. Utána már nagyobb szenvedés lesz. Amúgy véres a széklet vagy a WC papír? Ha igen, akkor elég nagy az aranyér esélye.
És megnézheted tükör vagy fényképező segítségével is, aztán hasonlítsd össze a neten talált képekkel, hátha többet megtudsz a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!