Folyamatos szellentés ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Folyamatosan pukiznom kell... miért? mivel lehet megszüntetni???2010. aug. 10. 21:33
11/16 anonim válasza:
21:58 - Bizonyos körülmények között muszáj, pl. államvizsgán nem szeretnék majd... :-D
12/16 anonim válasza:
off
22:07! 21:58 vagyok. Ne aggódj nem fogsz. Ha csak fele annyira lesz durva az államvizsgád, mint az enyém volt, akkor még az is keresztbe áll benned. Azt hittem, hogy az államvizsga csak egy szimbolikus befejezése a tanulmányaimnak, de tévedtem. Szerencsére nagyon jól sikerült. Amúgy egy kalappal előre is!
on
13/16 anonim válasza:
hát nyugodtan elengedheted azokat a galambokat :) hiszen ha arra gondolunk, hogy némely ismert ember népszerűségét is növeli, de legalább is hozzátartozik a személyiségéhez az örökös szellentés, akár étkezés közben is, tehát a bélcsavarodás elkerülése végett csak nyugodtan hadd menjen aminek menni e kell. :) Kicsit komolyabbra fordítva valóban vannak akik vigyáznak az étkezésükre és ennek ellenére szinte folyamatosan jön a szél tőlük, nem egy ismerősöm panaszkodott már és nincs meg az oka és ez valóban nagyon kellemetlen.
15/16 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat... valamelyik válaszoló írta h elakarjuk titkolni... szerintem neme erről van szó.. de most képzeld el hogy veled szembe ül egy lány és egy nagyot fingik... azért meglepődsz nem:D???? Meg kicsit undorító dolog azért...:D és a szaga se rózsás....
2010. aug. 11. 10:02
16/16 anonim válasza:
SZÓDABIKARBÓNA, napi 1 kiskanál vízzel elkeverve csodákat művel.
Dezodor helyett is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!