Ha szinte elviselhetetlenül fáj a hátam, milyen orvoshoz menjek? Menjek egyáltalán? Bővebben lent
Így van. Mivel a Gerincgyógyászatiba lemondták a virus miatt a betegeket, több hónapnyi embert, és pár hónappal ezelőtt kezdték csak újra a rendelest, hivtak fel a lemondott több 100 betegüket, ezert az aki új időpontot kér annak még többet kell várnia. DE!!!! Aki szenved az kivarja. Es orul majd amikor eljon az idopont es mehet. Es megvizsvaljak es talan kiderul mi a baj.
En is voltam szarul. Volt, h hosszu hónapokra kaptam időpontot. De és??? Azert mert 4-5 honapot kell varni, még ubkabb felemelem a telefont, és kérek most es nem halogatom, még az idopont kérést is, hónapokig... És most minden rosszban van vmi jó. 5 hónap múlva egyhülhet a vírus. Mire odaérsz, h mehetsz, addigra a szüleid is rábolinthatnak.
Magatól nem fog elmúlni a bajod. Addig kell menni, amig rá nem jönnek. Hidd el sokan vltunk ezzel így. Tudnek meselni, de nem fogok. Remeljuk 5 hónap múkva, orvos is marad ❤️, aki ellát majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!